BIRO SUKAN, SOSIAL & REKREASI | KESATUAN KAKITANGAN AM UNIVERSITI PUTRA MALAYSIA (KEPERTAMA)
» BIRO KEPERTAMA » BIRO SUKAN, SOSIAL & REKREASI

BIRO SUKAN, SOSIAL & REKREASI

PENGENALAN BIRO

Biro Sukan, Sosial & Rekreasi KEPERTAMA ialah sebuah sekretariat yang bertanggungjawab menguruskan dan meningkatkan segala aktiviti berkaitan sukan, sosial dan rekreasi . Biro ini juga bertanggungjawab untuk menguruskan hal-hal berkaitan sukan universiti.

FUNGSI & TANGGUNGJAWAB

• Biro ini bertanggungjawab merancang serta menguruskan aktiviti sukan dan rekreasi yang melibatkan semua ahli KEPERTAMA.
  • Mengelola aktiviti sukan dan rekreasi bagi setiap tahun mengikut persetujuan Ahli Majlis Tertinggi Atau Presiden Kesatuan.
  • Merapatkan hubungan ahli kesatuan dengan ahli jawatankuasa melalui penglibatan dalam aktiviti sukan.
  • Menjalankan sebarang tugas yang dipersetujui Majlis Tertinggi KEPERTAMA

Updated:: 14/08/2020 [harnita_upm]